Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse, për gjithsej 36 persona janë lëshuar urdhër pagesa për kundërvajtje, në përputhje me nenin 6 nga Dekreti përkatës i qeverisë. Në këtë periudhë, nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dheMë tepër…

Mbrëmë (8-tetor) rreth orës 21:00, në rrugën “Ivo Lola Ribar” në Gostivar, pjestarët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, me urdhër të gjykatës kanë arrestuar 38-vjeçarin B.R. nga Gostivari, i dënuar me tre vite e gjysmë burg për veprën penale “prodhim dhe shpërndarje e paautorizuar eMë tepër…

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse, për gjithsej 17 persona u janë lëshuar urdhër pagesa për kundërvajtje, në përputhje me nenin 6 nga Dekreti përkatës i qeverisë. Në këtë periudhë, nga Inspektorati Shtetëror SanitarMë tepër…

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme-Tetovë në Gostivar për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse, për gjithsej 19 persona janë përgatitur urdhër pagesa për kundërvajtje, në përputhje me nenin 6 nga Dekreti përkatës i qeverisë. Në këtë periudhë, nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor,Më tepër…

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme-Tetovë, në Gostivar, për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse, për gjithsej 11 persona janë lëshuar urdhëresa pagese për kundërvajtje, në përputhje me nenin 6 nga Dekreti përkatës i qeverisë. Gjatë kësaj periudhe, nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor,Më tepër…