Ne njerëzve, na pëlqen të vendosim etiketa dhe kufij për gjërat. Për shembull, kufiri midis atmosferës dhe hapësirës së Tokës është vija Karman, pika në 100 kilometra lartësi, ku përfundon aeronautika dhe nis astronautika. Por atmosfera e Tokës, është shumë më e komplikuar se kaq (ka edhe disa debate rrethMë tepër…

Sipas shkrimit të medieve ndërkombëtare, të cilat i referohen burimeve të Agjencisë Kozmike Amerikane NASA, nuk është larg dita kur Dielli do të lind nga Perëndimi në vend se nga Lindja. “Daily Mail” dhe „Express Uk“ kanë raportuar për të dhënat serioze dhe faktike shkencore që ka NASA dhe AgjenciaMë tepër…