Me datë 22.05.2022 në ora 17.00 në rrugën “JNA” në Gostivar, zyrtarë policorë të SPB Tetovë – DPB Gostivar kanë privuar nga liria personat M.M. (37) nga Plasnica, A.Sh.(30), I.A.(24), H. Gj.(26) dhe E.E. (22), të katër nga Kërçova, për shkak se tek ata është gjetur dhe konfiskuar marijuanë dheMë tepër…

Salla e madhe e Qendrës për Kulturë në Gostivar, mbrëmjen e së shtunës ishe e vogël për të pranuar të gjithë ata artdashës që kishin ardhur për të marrë pjesë në manifestimin jubilar dedikuar dyzetvjetorit të karrierës së këngëtarit të mirënjohur gostivaras, Sinan Zylbehari. Për të shënuar sukseset në dyzetvjetorinMë tepër…

Komuna e Gostivarit në bashkëpunim me Agjencinë për marketing dhe menaxhment “Eurostep” nga Shkupi, organizuan panair biznesi në Gostivar. Panairi i cili u hap sot në palestrën sportive “Rinia” dhe i njejti ka bërë bashkë 26 biznese të ndryshme vendore (16 prej Gostivari), të cilat prezentuan ofertën e tyre. KyMë tepër…