Të premten në shkollën fillore “Ismail Qemali” në Gostivar, me iniciativë të Departamentit për Punë të Brendshme Gostivar nga ana e zyrtarëve policor u prezentua projekti “Surfo Sigurt” transmeton Pro Radio Në prezentimin e projektit u përcjell mesazhi se si duhet të mbrohen fëmijët nga keqpërdorimi i të dhënave personale.Më tepër…

Komuna e Gostivarit në bashkëpunim me Agjencinë për marketing dhe menaxhment “Eurostep” nga Shkupi, organizuan panair biznesi në Gostivar. Panairi i cili u hap sot në palestrën sportive “Rinia” dhe i njejti ka bërë bashkë 26 biznese të ndryshme vendore (16 prej Gostivari), të cilat prezentuan ofertën e tyre. KyMë tepër…

Në fundjavë në Gostivar organizohet panairi i biznesit. Ky organizim vjen nga pushteti lokal me agjencinë e marketingut “Eurostep”, ku pjesëmarrës pritet të jenë kompani të shumta nga vendore dhe ndërkombëtare. Bobi Jankoski nga menaxhmeti i “Eurostep’, tha se në panair do të kenë mundësi personat fizik dhe juridik tëMë tepër…