Humbja e flokëve mund të jetë gjëja e fundit në mendjen tuaj tani, por një ditë shumë prej nesh do të humbin flokët. Shihni se çfarë mund të bëni për të pasur flokë të shëndetshëm, të trashë dhe me shkëlqim sa më shumë që të jetë e mundur. Shmangni modeletMë tepër…

Shumë kohë para se uji i orizit të bëhej viral në TikTok dhe YouTube dhe të përfundonte në blogeret si Kardashian, kjo praktikë  bukurie është përdorur për shekuj me radhë nga gratë në Azi, transmeton lajmi.net. Sipas studimeve të botuar në Journal of Cosmetic Chemists, zonjat e Japonisë  nga 794Më tepër…

Mund të pësoni rënie të flokëve për një larmi arsyesh, përfshirë hormonet, gjenetikën, ilaçet dhe toksinat nga mjedisi. Por e dini se hithra mund të jetë një kurë efektive për ndalimin e rënies së flokëve? Ka kërkime shkencore që dëshmojnë për vetitë e dobishme të hithrës. Këtu janë të gjithaMë tepër…

Flokët ashpërsohen, sidomos në rastet kur nuk i lyen tek një profesionist, madje mund të pësojnë dëme të mëdha, deri në djegie ose këputje. Flokët e lyer, ndryshe nga flokët natyralë, kërkojnë më shumë kujdes dhe trajtim, sepse pas lyerjes nuk janë më në gjendjen e mëparshme, bëhen më tëMë tepër…