Punonjësit policorë të SPB-Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, dje në ora 13.00 kanë privuar nga liria 49-vjeçarin B.A. nga Gostivari, i cili para një ore e gjysmë kishte sulmuar fizikisht gruan e vëllait të tij. Rasti është duke u zbardhur dhe dokumentuar. S.S / Pro RadioMë tepër…

Me datë 25.04.2022 në DPB-Gostivar është raportuar se në një shtëpi në fshatin Vrutok të Gostivarit me plagë të shkaktuara me thikë në trup është gjetur e ndjera 55-vjeçare B.A. nga Republika e Shqipërisë, me banim në këtë fshat. Prokurori publik dhe ekipi i Departamentit të Punëve të Brendshme-Gostivar kanëMë tepër…

Janë djegur dy shtëpi të vjetrat të cilat ishin me status të trashigimisë kulturore në Gostivar. Ata u dogjën sonte pas kohës së iftarit. Fatmirësisht, nga djegia e e tyre, nuk ka persona të lënduar. Të vejtra mbi një shekull, ata rrezikonin vazhdimisht banorët përreth. Shtëpitë e djegura ndodhen nëMë tepër…

Gjatë ditës së djeshme (5 tetor), për 5 persona janë përgatitë parashtresa adekuate për mosmbajtjen e maskave mbrojtëse të fytyrës, kurse një person 26-vjeçar nga Skudrinjë të Gostivarit nuk kishte respektuar vendimin e Inspektoratit Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor për vetizolim, gjegjësisht gjatë një kontrolli të kryer nga pjestarët e policisë,Më tepër…