Të premten në shkollën fillore “Ismail Qemali” në Gostivar, me iniciativë të Departamentit për Punë të Brendshme Gostivar nga ana e zyrtarëve policor u prezentua projekti “Surfo Sigurt” transmeton Pro Radio Në prezentimin e projektit u përcjell mesazhi se si duhet të mbrohen fëmijët nga keqpërdorimi i të dhënave personale.Më tepër…

Me datë 22.05.2022 në ora 17.00 në rrugën “JNA” në Gostivar, zyrtarë policorë të SPB Tetovë – DPB Gostivar kanë privuar nga liria personat M.M. (37) nga Plasnica, A.Sh.(30), I.A.(24), H. Gj.(26) dhe E.E. (22), të katër nga Kërçova, për shkak se tek ata është gjetur dhe konfiskuar marijuanë dheMë tepër…

Salla e madhe e Qendrës për Kulturë në Gostivar, mbrëmjen e së shtunës ishe e vogël për të pranuar të gjithë ata artdashës që kishin ardhur për të marrë pjesë në manifestimin jubilar dedikuar dyzetvjetorit të karrierës së këngëtarit të mirënjohur gostivaras, Sinan Zylbehari. Për të shënuar sukseset në dyzetvjetorinMë tepër…