Sot,ashtu si në mbarë vendin edhe në Gostivar ka filluar viti i ri shkollor 2020/2021 me një muaj vonesë dhe nën masat e repta te sigurisë për mbrojtje nga Covid-19. Mbi 660 nxënës në nivel të komunës së gostivarit,për herë të parë iu drejtuan bankave shkollore,buzëqeshjet dhe emocionet impresionuse tekMë tepër…