Sot në orët e pasditës ndërroi jetë shkrimtari Begzat Begzati nga Gjenovica e Gostivarit

Varrimi do të bëhet nesër (28.05.2022) me iqindinë në varrezat e fshatit Gjonovicë.

Axha Begzat ishte njeri i mirë, i urtë dhe fisnik.

Ishte njeri i dijes si në aspektin arsimor ashtu edhe në aspektin fetar.

Axha Begzat na la pas edhe nji bagazh të pasur me librat e tij të shkruara.

Ishim dhe do mbetemi krenar me axhën Begzat.

Iu prehtë shpirti në paqe!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.