Gjatë ditës së djeshme (22-shtator), për 10 persona (TE) dhe 10 persona (GV) janë përgatitë parashtresa adekuate për mosmbajtjen e maskave mbrojtëse të fytyrës.

……

Mbrëmjen e djeshme (22-shtator) rreth orës 23:50, efektivët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar në Vrapçisht të Gostivarit, e kanë arrestuar 29-vjeçarin M.S. nga ky fshat, i cili kishte refuzuar urdhërat e policisë dhe është sillur në mënyrë agresive ndaj tyre, pasi që paraprakisht kishte marrë pjesë në një aksident trafiku.

Ai është ndaluar në Stacionin Policor të Gostivarit për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit, pas së cilës do të përgatitet një parashtresë adekuate.

……

Dje (22-shtator) në orën 15:15, personi P.V. (60) nga Gostivari në SPB Tetovë ka raportuar se në Hanet e

Mavrovls, ku ka qenë duke punuar, ka qenë i kafshuar nga një qen endacak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.