E keni parasysh ndjesinë e rehatisë dhe freskisë kur sapo keni dalë nga dushi? Po sikur kjo ndjesi të zgjasë pak më shumë, ndërkohë që ju dukeni edhe më rrëzëllitëse. Po, e kemi fjalët për “wet hair” apo flokët e lagur, që këtë verë po pëlqehen më shumë se kurrë!

Trendi i verës, pas të cilit është fiksuar Instagrami

Në fakt, është e kuptueshme. Duken zgjidhje idealet për darkat e verës, që edhe pse mbrëmjeve, prap mbeten të nxehta.

Trendi i verës, pas të cilit është fiksuar Instagrami

Për më tepër, nëse keni bërë plane, por nuk keni shumë kohë për t’u bërë gati, kjo duket një mënyrë shumë elegante.

Trendi i verës, pas të cilit është fiksuar Instagrami

Emma Willis, stiliste flokësh, thotë se “flokët e lagur janë një zgjidhje e shkëlqyer dhe nuk është aspak e vështirë t’i realizoni vetë”. Për më tepër, modeli kombinohet me çdo stil veshjeje.

Zbuloni më poshtë si ta rikrijoni modelin hap pas hapi:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.