RMV:4 raste të reja,një viktimë dhe 68 të shëruar nga covid-19

Ministria e Shëndetësisë, informoi se në 24 orët e fundit, janë bërë 3.074 teste dhe konfirmohen 4 raste të reja të Covid-19 të regjistruara në:

Shkup, Prilep, Tetovë dhe Koçan – nga 1

Gjatë 24 orëve të kaluara sipas ministrisë një pacient ka ndëruar jetë edhe atë nga Shkupi(80 vj.)

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 68 pacientë të shëruar nga virusi korona në:

Shkup – 32
Kumanovë dhe Kërçovë – nga 6
Tetovë , Ohër dhe Strumicë – nga 4
Strugë dhe Delçevë – nga 3
Koçani dhe Negotinë – nga 2
Prilep dhe Makedonska Kamenica – nga 1

Nga fillimi i pandemisë e deri sot ,në vendin tonë janë bërë gjithsejt 851.408 teste të Covid-19,ku numri i përgjithshëm i kovid të diagnostifikuarve është 155.616, numri i pacientëve të rikuperuar është 149.790, numri i viktimave është 5.475, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 351.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.