Gostivar:Vendosen ulëset për personat me nevoja të veçanta

Komuna e Gostivarit,vijon me projektet e parapara për realizim gjatë këtij mandati,ku,këto ditë në 5 lokacione të ndryshme nëpër qytet,janë vendosur për përdorim ulëset për personat me nevoja të veçanta,këtë njoftim e bëri të ditur kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari në fb.

Vendosëm në përdorim ulëset për persona me nevoja të veçanta 👏5️⃣ lokacione të ndryshme, janë vendosur dhe janë të qasshme, ulëset inkluzive për personat me nevoja të veçanta.✅

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.