Gostivar:Vazhdojnë rikonstruimet e rrugëve në qytet

1 min read

Kryetari i Komunës së Gostivarit nëpërmes disa fotografive dhe videove të shpërndara në rjetin e tij social në Facebook, ka dhënë një lajm të mirë për bashkëqytetarët e tij Gostivaras,duke i njoftuar se:

Filluan punimet për rekonstruimin e tërësishem të rruges “Kej Vardar” me gjatësi 424 metra.Rekonstruimi përfshin edhe të gjitha instalimet e nevojshme nëntokësore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright PRO FM © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.