Stuhia goditi Romën, 40 fëmijë mbeten të bllokuar

1 min read

Stuhia e fuqishme që ka goditur qytetin e Romës vijon të shkaktojë dëme, por dhe izolimin e banorëve.

Pjesa veriore e kryeqytetit është dhe zona më e prekur e rrebeshit, duke bërë që rrugët t’i ngjasojnë një lumi të vërtetë nga përmbytjet.

Ndërsa në komunën e Castelnuovos, afër urës së Milvios, 40 fëmijë u bllokuan si pasojë e përmbytjeve. Ekipet e shpëtimit arritën fatmirësisht t’i nxirrnin të gjithë nga zona e rrezikut. Janë rreth 50 ndërhyrje të kryera deri më tani nga zjarrfikësit për t’i bërë rrugët të sigurta dhe për të lejuar rifillimin e trafikut.

Stuhia e fortë goditi Romën pasditen e së martës, duke krijuar kaos dhe trafik të rënduar në shumë zona të kryeqytetit italian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright PRO FM © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.