Ahmeti: Nevzat Bejta ndihet i përgatitur për Gostivarin

Nevzat Bejta është i përgatitur për ti dal zot punës. Kështu u përgjigj sonte lideri i BDI-së, Ali Ahmeti në “Click Plus”, kur u pyet nëse Bejta do të jetë kandidat i BDI-së për Gostivarin në zgjedhjet lokale.

“Akoma nuk ka ndonjë vendim të prerë, por sondazhet e fundit. Mendoj se z. Bejta e ndjenë veten mirë, shëndetshëm dhe i përgatitur për ti dal zot punës. Kjo do të varet nga dega dhe sondazhet”, tha Ali Ahmeti, lider i BDI-së. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.