Filloi tamponimi dhe zgjerimi i mbi 3000 metër rrugë të fushave në Çegran

1 min read

Me iniciativë të përbashkët të Bashkësisë Lokale të fshatit Çegran dhe ndërmarrjeve të komunës së Gostivarit, këto ditë po bëhet tamponimi dhe zgjërimi i mbi 3000 metër rrugë të fushave në Çegran, me qëllim lehtësimin e punës së bujqëve të kësaj ane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright PRO FM © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.