Kuvendi i Kosovës mban një minutë heshtje për Ismet Bogujevcin

1 min read

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë mbajtur një minutë heshtje në nderim të jetës dhe veprës së doajenit, Ismet Bogujevci.

Këngëtarit Ismet Bogujevci iu dha lamtumira e fundit nga familjarët, miqtë dhe kolegët para tri ditësh.

Vdekja e 69 vjeçarit erdhi papritur për familjarët që thanë se Bogujevci vdiq pas një intervenimi në zemër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright PRO FM © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.