Pro-FM Gostivar

RMV:67 raste të reja,31viktima dhe 782 të shëruar nga Covid-19

1 min read

Ministria e Shëndetësisë, informoi se në 24 orët e fundit, janë bërë 1.169 teste dhe konfirmohen 67 raste të reja të Covid-19 të regjistruara në:

Shkup – 28,

Kumanovë – 8,

Gostivar 4

Ohër – 4,

Prilep, 3

Tetovë, 3

Manastir, 3

Kavadarci 3

Shtip – 3,

Struga, 2

Kërçova 2

Resnja – 2,

Sveti Nikolla 1

Kratova – 1

Gjatë 24 orëve të kaluara sipas ministrisë 31 pacientë kanë ndëruar jetë:9 nga Shkupi(42, 64, 68, 68, 72, 73, 77, 77, 86) të infektuar me virusin korona, katër në Tetovë (66, 73, 75, 78), tre në Veles (64, 72, 73), dy në Manastir (43, 68), Ohër (45, 87), Strugë (54, 64), Berovë (43, 82) dhe një në Kumanovë (59v), Prilep (70v), Kavadarci (82v), Koçani (63v), Radovish (60v), Vinicë (67v) dhe Probishtip (71v).

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 782 pacientë të shëruar nga virusi korona në:

Shkup – 267,

Strumica – 151,

Kavadarci – 54,

Prilep – 43,

Manastir – 40,

Kumanovë -29,

Vallandovë – 23,

Shtip – 22,

Negotinë – 15,

Veles 14

Ohër – 14,

Koçani – 13,

Kriva Pallanka – 12,

Vinica – 11,

Tetovë 9

Gjevgjeli – 9,

Sveti Nikolla 8

Delçevë – 8,

Gostivar – 7,

Kërçovë 5

Probishtip – 5,

Demir Kapija – 4,

Radovish, 3

Krusheva 3

Makedonska Kamenica – 3,

Bogdanci 2

Kratova – 2,

Struga, 1

Resneni, 1

Berova, 1

Makedonski Brod, 1

Pehçeva 1

Dojran – 1

Në Maqedoninë e Veriut deri më tani janë realizuar 723 409 testime, ashtu që numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve ka arritur në 152.814, të shëruarve në 134.653, të vdekurve 4.992, ndërkaq momentalisht ka 13.169 raste aktive.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright PRO FM © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.