Pro-FM Gostivar

Qeveria e Maqedonisë sot vendos për shkurtimin e orës policore

1 min read

Qeveria sot në mbledhje qeveritare duhet të vendosë në lidhje me propozimin e Shtabit Kryesor të Krizës për shkurtimin e orës policore dhe vazhdimin e orarit të punës të objekteve hotelerike.

Shtabi i Krizës dje në mbledhje shqyrtoi propozimet e Ministrisë së Shëndetësisë dhe në bazë të tyre, Qeverisë i propozoi që të miratohet vendimi që ora policore të fillojë nga ora 23:00 ndërsa objektet hotelerike të deri në ora 22:30.

Sipas shërbimit qeveritar për shtyp, propozimet do të shqyrtohen në mbledhjen e ardhshme qeveritare dhe nëse miratohen do të vlejnë nga dita e nesërme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright PRO FM © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.