Pro-FM Gostivar

Kanye West grumbullon mbi 1 milion dollar për familjen e DMX

1 min read

Bluza e Kanye West që e bëri për nderim të DMX, ka mbledhur më shumë se një milion dollar.
Sipas TMZ veshja është shitur brenda 24 orësh.
Pjesën e përparme të bluzës është portreti i DMZ, ndërsa data e lindjes dhe vdekjes janë të shtypura në mëngë.
Pavarësisht çmimit prej 200 dollarësh, pati blerje të madhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright PRO FM © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.