Pro-FM Gostivar

RMV:603 raste të reja,39 viktima dhe 641 të shëruar nga Covid-19

1 min read

Ministria e Shëndetësisë, informoi se në 24 orët e fundit, janë bërë 2.596 teste dhe konfirmohen 603 raste të reja të Covid-19 të regjistruara në:

Shkup – 209,

Kumanovë – 62,

Strumicë – 39,

Manastir – 38,

Ohër – 36,

Prilep – 31,

Tetovë – 27,

Koçan – 21,

Veles – 19

Shtip – 19,

Kërçovë – 14,

Gostivar – 13,

Kavadar – 11 ,

Radovish – 8,

Strugë – 7,

Vinicë – 6,

Kriva Pallankë – 5

Resnjë – 5,

Gjevgjeli – 4,

Vallandovë – 4,

Demir Hisar – 4

Negotinë – 3,

Sveti Nikole – 3,

Probishtip – 3,

Pehçevë – 3,

Berovë -2,

Dellçevë -2,

Krushevë -2,

Dibër – 1

Bogdanci – 1

Makedonski Brod – 1.

Gjatë 24 orëve të kaluara sipas ministrisë 39 pacientë kanë ndëruar jetë:18 nga Shkupi (52 , 53 , 62 , 66 , 71 , 71 , 73 , 73 , 74 , 74 , 78 , 79 , 80 , 82 , 83 , 85 dhe 91 ), 3 të vdekur nga Ohri (64, 81 dhe 82), Tetova (63, 80 dhe 81), Strumica (72, 73 dhe 80) dhe Kavadari (70, 82 dhe 83), 2 persona nga Prilepi (66 dhe 67) dhe Kumanova (58 dhe 80 ), nga një person në Manastir (74 ), Veles (79 ), Shtip (77 ), Koçan (71 ) dhe Probishtip (63 ).

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 641 pacientë të shëruar nga virusi korona në:

Shkup – 197,

Ohër – 98,

Strugë – 48,

Prilep – 41,

Manastir – 38,

Kumanovë – 35,

Veles – 34,

Strumicë – 26,

Shtip – 23,

Gostivar – 22,

Tetovë – 20,

Kërçovë – 15,

Koçani – 8

dhe Gjevgjeli – 8

Radovishi – 6,

Vinicë – 5

Probishtip – 5

Resnjë – 4,

Kriva Palanka – 3,

Sveti Nikollë -2

Berovo – 2

Pehçevë – 1.

Nga fillimi i pandemisë e deri sot ,në vendin tonë janë bërë gjithsejt 700.728 teste të Covid-19,ku numri i përgjithshëm i kovid të diagnostifikuarve është 149.221, numri i pacientëve të rikuperuar është 126.234, numri i viktimave është 4.595, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 18.392.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright PRO FM © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.