Pro-FM Gostivar

Filipçe: Situata me virusin po stabilizohet

1 min read

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipe ka njoftuar se në mëngjes ka pasur takim me drejtorët e kovid-qendrave ku është analizuar situata në 24 orët e fundit.

Ai ka thënë se gjendja me virusin po qetësohet dhe se kjo mund të vërehet nga numri i rasteve të reja të diagnostifikuar.

“Po bie presioni mbi spitalet, edhe pse nuk janë liruar numër i madh i reparteve, sepse karakteristike për këtë valë është përkeqësimi tek pacientët të ndodhë pak më vonë, dhe këtu lirimi i kapaciteteve spitalore vjen 2-3 javë më vonë”, ka shkruar Filipçe.

Megjithatë ai ka bërë thirrje që qytetarët të vazhdojnë me kujdes maksimal në periudhën që vjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright PRO FM © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.