Pro-FM Gostivar

RMV:627 raste të reja,47 viktima dhe 1.765 të shëruar nga Covid-19

2 min read

Ministria e Shëndetësisë, informoi se në 24 orët e fundit, janë bërë 2.865 teste dhe konfirmohen 627 raste të reja të Covid-19 të regjistruara në:

-Shkup 218
-Manastir 66
-Kumanovë 54
-Prilep 31
-Ohër 22
-Strumic 21
-Tetovë 20
-Veles 19
-Shtip 18
-Kavadar 16
-Gostivar dhe Kërçovë nga 15
-Koçani 13
-Gjevgjeli 12
-Sveti Nikole dhe Berovë nga 9
-Strugë 8
-Dibër 7
-Resnjë dhe Vinic nga 6
-Vallandovë 5
-Negotino, Radovish, Dellçevë, Probishtip, Demir Hisar dhe Pehçevë nga 4
-Kriva Pallank, Kratovë dhe Makedonski Brod nga 3
-Bogdanc dhe Makedonska Kamenic nga 2

Gjatë 24 orëve të kaluara sipas ministrisë 47 pacientë kanë ndëruar jetë:22 në Shkup (45v, 52v, 57v, 58v, 60v, 61v, 62v, 63v, 63v, 65v, 68v, 68v, 69v, 69v, 76v, 77v, 81v, 82v, 82v, 82v , 82v, 83v dhe 89) ,3 në Berovë (71, 72 dhe 78v),nga 2 në Kavadar (61v dhe 82v), Manastir (53 dhe 73), Prilep (58 dhe 78v), Kumanovë (45v dhe 66v), Tetovë (72 dhe 78v), Radovish (60 dhe 70v), Strugë (68 dhe 92v) dhe Ohër (49 dhe 72v),dhe nga një në Veles (83v), Negotinë (80v), Shtip (83v), Strumicë (79v), Koçani (44v) dhe Kërçovë (70v).

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 1,765 pacientë të shëruar nga virusi korona në:

Shkup – 387,

Kavadarci – 57,

Manastir – 50,

Prilep – 37,

Kumanovë – 35,

Veles – 30,

Negotinë – 25,

Tetovë – 22,

Shtip – 17,

Koçan – 16,

Resnjë – 12,

Gostivar – 11,

Strumicë – 10,

Gjevgjeli – 8,

Radovish 7

Demir Kapija – 7,

Kriva Pallanka – 6,

Kërçova, 4

Sveti Nikolla 4

Berova – 4,

Probistip, 3

Demir Hisar 3

Bogdanci – 3,

Makedonski Brod – 2,

Struga, 1

Vinica, 1

Pehçeva, 1

Kratova 1

Krushevë – 1

Nga fillimi i pandemisë e deri sot ,në vendin tonë janë bërë gjithsejt 698.132 teste të Covid-19,ku numri i përgjithshëm i kovid të diagnostifikuarve është 148.618, numri i pacientëve të rikuperuar është 125.593, numri i viktimave është 4.556, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 18.469.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright PRO FM © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.