Pro-FM Gostivar

RMV:1.163 raste të reja,35 viktima dhe 854 të shëruar nga Covid-19

2 min read

Ministria e Shëndetësisë, informoi se në 24 orët e fundit, janë bërë 3.927 teste dhe konfirmohen 1.163 raste të reja të Covid-19 të regjistruara në:

-Shkup 473
-Manastir 100
-Kumanovë 90
-Prilep 62
-Ohër 50
-Strumic 45
-Tetovë 36
-Shtip dhe Kërçovë nga 32
-Veles 29
-Kavadar 28
-Gostivar dhe Koçan nga 27
-Gjevgjeli 22
-Strugë dhe Sveti Nikole nga 14
-Negotino dhe Radovish nga 12
-Resnjë dhe Vallandovë nga 11
-Vinic 10
-Kriva Pallank dhe Berovë nga 7
-Demir Kapi dhe Demir Hisar nga 3
-Dellçevë 2
-Krushevë, Bogdanc, Kratovë dhe Makedonski Brod nga 1

Gjatë 24 orëve të kaluara sipas ministrisë 35 pacientë kanë ndëruar jetë:7 nga Shkupi (39, 63, 65, 75, 76, 77, 79),nga 4 në Kavadar (56, 68, 73, 77) dhe Shtip (47, 69, 70, 78), 3 persona nga Strumica (71,81,81),nga 2 pacientë në Prilep (76 dhe 82), Veles (72, 85), Kriva Pallank (60 dhe 72) dhe Manastir (63 dhe 69), dhe nga 1 Pacient nga Kumanova (66), Gostivari (78), Negotino (82), Gjevgjelia (62), Sveti Nikole (64), Radovishi (68), Ohri (64), Kërçova (69) dhe Resnja (71).

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 854 pacientë të shëruar nga virusi korona në:

-Shkup 475
-Prilep 52
-Veles 40
-Kumanovë 37
-Kavadar 36
-Tetovë 27
-Koçan 25
-Gostivar 23
-Negotino 22
-Berovë 18
-Shtip 16
-Kriva Pallankë 13
-Gjevgjeli 12
-Strumic dhe Sveti Nikole nga 9
-Radovish dhe Valandovo nga 8
-Vinic 7
-Probishtip 3
-Dellçevë, Makedonski Brod, Pehçevë dhe Makedonska Kamenica nga 2
-Manastir, Demir Kapi, Krushevë, Bogdanc, Kratovë dhe Dojran nga 1

Nga fillimi i pandemisë e deri sot ,në vendin tonë janë bërë gjithsejt 655.924 teste të Covid-19,ku numri i përgjithshëm i kovid të diagnostifikuarve është 138.891, numri i pacientëve të rikuperuar është 112.619, numri i viktimave është 4,108, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 22,164.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright PRO FM © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.