Pro-FM Gostivar

RMV:1.302 raste të reja,51 viktima dhe 626 të shëruar nga Covid-19

2 min read

Ministria e Shëndetësisë, informoi se në 24 orët e fundit, janë bërë 4.438 teste dhe konfirmohen 1.302 raste të reja të Covid-19 të regjistruara në:

-Shkup 523
-Manastir 119
-Kumanovë 87
-Prilep 55
-Ohër 54
-Tetovë 51
-Veles 47
-Gostivar 38
-Shtip 34
-Koçan 31
-Kavadar 30
-Berovë 27
-Strumic dhe Kërçovë nga 25
-Gjevgjeli 24
-Strugë 22
-Negotino 17
-Resnjë 14
-Dibër 11
-Sveti Nikole dhe Radovish nga 10
-Probishtip 8
-Kriva Pallank dhe Vallandovë nga 7
-Dellçevë dhe Vinic nga 5
-Makedonski Brod 4
-Demir Hisar 3
-Krushevë, Bogdanc, Demir Kapi dhe Dojran nga 2
-Kratovë 1

Gjatë 24 orëve të kaluara sipas ministrisë 51 pacientë kanë ndëruar jetë:njëzet pacientë nga Shkupi (87, 81, 80, 80, 79, 79, 76, 73, 71, 69, 68, 68, 62, 62, 62, 60, 56, 55, 53, 51g , 47v) me virusin korona, pesë pacientë në Prilep (84, 82, 77, 72, 72v), Strumicë (84, 81, 77, 76, 70v), Kumanovë (52, 52, 32v), Koçani (63, 61, 46v), Tetovë (69 dhe 55v), Gostivar (83, 57v), Kavadarci (77 dhe 74v), Ohri (77 dhe 66), Manastir (73v), Negotinë (68v), Gjevgjeli (76v), Radovish (77v), Dellçevë (79v), Vinica (74v) dhe Vallandovë (58v).

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 626 pacientë të shëruar nga virusi korona në:

-Shkup 312
-Prilep 77
-Veles 33
-Kumanovë 31
-Gostivar 26
-Manastir 22
-Kavadar 19
-Tetovë 18
-Shtip 15
-Negotino dhe Gjevgjeli nga 12
-Koçan 9
-Strumic 7
-Kriva Pallank, Radovish, Probishtip dhe Demir Kapi nga 4
-Bogdanc 3
-Kërçovë, Sveti Nikole, Berovë, Krushevë dhe Demir Hisar nga 2
-Delçevë, Resnjë, Vinic dhe Kratovë nga 1

Nga fillimi i pandemisë e deri sot ,në vendin tonë janë bërë gjithsejt 651.997 teste të Covid-19,ku numri i përgjithshëm i kovid të diagnostifikuarve është 137.728, numri i pacientëve të rikuperuar është 111.765, numri i viktimave është 4.072, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 21.891.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright PRO FM © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.