Pro-FM Gostivar

Gostivar:25 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 53 vendime të reja

1 min read

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar, për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse, gjithsej 25 personave u janë lëshuar urdhër pagesa për kundërvajtje, në përputhje me nenin 6 nga Dekreti përkatës i qeverisë. Gjatë kësaj periudhe nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor, janë përgatitë 53 vendime të reja për izolim,si dhe janë kryer kontrolle ndaj 295 personave me vendime të tilla dhe nuk u konstatua mosrespektim i vendimeve të lëshuara.

Në periudhën prej ora 22.00 të datës 1 prill deri më ora 05.00 më datë 2 prill 2021, në rajonin e SPB Tetovë nuk është regjistruar asnjë rast i shkeljes së vendimit të qeverisë për ndalim të plotë të lëvizjes së qytetarëve-orës policore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright PRO FM © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.