Pro-FM Gostivar

Tayna dhe Ivorian Doll në “WTF”

1 min read

Është lansuar bashkëpunimi i ri mes Taynas dhe reperes angelze, Ivorian Doll dhe mban titullin “WTF”.

Reperja 23 vjeçare, emri i vërtetë i së cilës është Vanessa Mahi, është e njohur për këngët hite si “Queen of Drill”,  “Rumours”, “Body Bag” dhe “Clout”.

Një bashkëpunim tjetër i suksesshëm ishte edhe ai mes Cricket dhe Florit për këngën “Magdalena”.

Hera e fundit që e pamë në një bashkëpunim internacional, ishte me D’Algerino i cili u publikua në janar të këtij viti. Emri i tij i vërtetë është Samir Djoghlal ndërkaq emri skenik është reference i prejardhjes së tij algjeriane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright PRO FM © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.