Pro-FM Gostivar

RMV:395 dënime për mosmbajtjen e maskës

1 min read

Gjatë 24 orëve të fundit në gjithë territorin e vendit Ministria për Punë të Brendshme (MPB) ka regjistruar gjithsejtë 395 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse si preventivë për parandalimin e përhapjes së koronavirusit, me çrrastë pasojnë gjoba adekuate për shkelësit e kësaj mase.

Nga MPB në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Covid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright PRO FM © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.