Pro-FM Gostivar

RMV:520 të infektuar,12 viktima dhe 372 të shëruar nga Covid-19

2 min read

Ministria e Shëndetësisë, informoi se në 24 orët e fundit, janë bërë 3023 teste dhe konfirmohen 520 raste të reja të Covid-19 të regjistruara në:

 • Shkup-231,
 • Kumanovë-22,
 • Dibër-11,
 • Shtip-10,
 • Prilep-9,
 • Tetovë-23,
 • Struga-9,
 • Veles-20,
 • Manastir-10,
 • Ohër-22,
 • Kavadarci-28,
 • Gostivar-25,
 • Gjevgjeli-8,
 • Strumica-20,
 • Kriva Pallanka-12,
 • Radovish-6,
 • Krusheva-2,
 • Koçani-7,
 • Probishtipi-5,
 • Makedonski Brod-2,
 • Pehçeva-4,
 • Berova-4,
 • Vallandova-2,
 • Vinica-2,
 • Dellçeva-7,
 • Kratova-2,
 • Sveti Nikolla-2,
 • Kërçovë-11,
 • Resnjë-1,
 • Negotino-3.

Gjatë 24 orëve të kaluara sipas ministrisë 12 pacientë kanë ndëruar jetë:katër pacientë nga Shkupi (88, 50, 82 dhe 65v), një pacient nga Dibra (72v), dy nga Struga (79 dhe 81v), dy pacientë nga Ohri (94 dhe 66v), një pacient nga Strumica (79), Kriva Pallanka (59v) dhe një pacient nga Kërçova (70v).

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 372 pacientë të shëruar nga virusi korona në:

 • Shkup-150,
 • Kumanovë-16,
 • Shtip-6,
 • Prilep-18,
 • Tetovë-12,
 • Strugë-20,
 • Veles-15,
 • Manastir-17,
 • Kavadarci-27,
 • Gostivar-14 ,
 • Gjevgjeli-9,
 • Strumica-17,
 • Radovish-7,
 • Koçani-13,
 • Probishtip-2,
 • Makedonski Brod-1,
 • Berova-5,
 • Vinica-2,
 • Sveti Nikolla-1,
 • Kërçovë-5,
 • Resnjë-3,
 • Negotino-12 .

Nga fillimi i pandemisë e deri sot ,në vendin tonë janë bërë gjithsejt 421.153 teste të Covid-19,ku numri i përgjithshëm i kovid të diagnostifikuarve është 87.117, numri i pacientëve të rikuperuar është 68.364, numri i viktimave është 2.647, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 16.106.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright PRO FM © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.