Pro-FM Gostivar

RMV:563 gjoba për mosmbajtje të maskave

1 min read

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) në Maqedoni informon se ka vazhduar me aktivitetet për zbatimin e masave për parandalimin e coronavirusit.

Siç thonë nga MPB, në 24 orët e fundit janë regjistruar 563 shkelje të masës për mbajtjen e maskës.

MPB ju bën thirrje qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e Qeverisë, për parandalimin e COVID-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright PRO FM © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.