Pro-FM Gostivar

Gostivar:Raportohet dhunë familjare

1 min read

Një grua njëzet e katër vjeçare nga Gostivari dje (25-tetor) në SPB Tetovë ka raportuar se rreth orës 18:30 minuta ka qenë e sulmuar fizikisht nga burri i saj i pamartuar M.B. (30) nga Republika e Kosovës.

Gjysmë ore më vonë i denoncuari M.B., i cili ilegalisht po qëndronte në vendin tonë, i njëjti është mbajtur në Stacionin Policor-Gostivar për zbardhjen dhe dokumentimin e çështjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright PRO FM © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.