Pro-FM Gostivar

Gostivar:26 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 4 vendime të reja për izolim

1 min read

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse, gjithsej 26 personave u janë lëshuar urdhëresa pagese për kundërvajtje, në përputhje me nenin 6 nga Dekreti përkatës i qeverisë. Në këtë periudhë, nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor, janë përgaditur 4 vendime të reja për izolim ,kurse janë kryer kontrollet ndaj 175 personave me vendime të tilla dhe nuk janë konstatuar mosrespektime të vendimeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright PRO FM © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.