Pro-FM Gostivar

Gostivar:21 dënime për mosmbajtjen e maskave dhe 7 vendime të reja për izolim

1 min read

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse, gjithsej 21 personave u janë lëshuar urdhër-pagesa për kundërvajtje, në përputhje me nenin 6  nga Dekreti përkatës i qeverisë.  Gjatë kësaj periudhe, nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor, u përgatitën 7 vendime të reja për izolim kurse janë kryer kontrolle ndaj 148 personave me vendime të tilla dhe nuk janë konstatuar mosrespektime të vendimeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright PRO FM © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.