Pro-FM Gostivar

Gostivar:21 dënime për mosmbajtje të maskës dhe 17 vendime të reja për izolim

1 min read

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme-Tetovë, në Gostivar për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse, për gjithsej 21 persona janë lëshuar urdhër pagesa për kundërvajtje, në përputhje me nenin 6 nga Dekreti përkatës i qeverisë. Gjatë kësaj periudhe, nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor, janë përgaditur 17 vendime të reja për izolim si dhe janë kryer kontrolle ndaj 132 personave me vendime të tilla dhe nuk janë konstatuar mosrespektime të vendimeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright PRO FM © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.