Pro-FM Gostivar

Gostivar:24 dënime për mosmbajtjen e maskës mbrojtëse dhe 12 vendime të reja për izolim

1 min read

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme-Tetovë, në Gostivar për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse, për gjithsej 24 persona janë lëshuar urdhëresa pagese për kundërvajtje, në përputhje me nenin 6 nga Dekreti përkatës i qeverisë. Në këtë periudhë, nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor, janë përgaditur 12 vendime të reja për izolim, kurse janë kontrolluar 140 persona me vendime të tilla dhe nuk janë konstatuar mosrespektime të vendimeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright PRO FM © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.