Pro-FM Gostivar

A është hallall apo haram Viti i Ri? – Hoxha i cili jep një përgjigje gjigande

1 min read

Hoxhë Halil Avdulli nga Vushtrria ka mbajtur një hutbe të veçantë për çështjen e vitit të ri. Ai ka thënë se festimi i festave të huaja, tregon se ne kemi probleme identitare. “Festimi i vitit të ri është krizë e edukimit dhe formimit tonë, për të qenë krenar me atë që jemi dhe me qenë fanatik në atë që është e jona.”

Ai ka thënë se ne shpesh duam të jemi në njëjtën kohë gjerman, amerikan, shqiptar, italian e kjo është e pamundur. Në videon më poshtë e shihni se si jep përgjigje hoxha për çështjen e vitit të ri dhe festave të ndryshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright PRO FM © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.