– Pas më shumë se 3 orësh do të thoja negociata të vështira dhe të mundimshme me Ministrin e Arsimit dhe Shkencës, Ministrin e Punës dhe Politikës Sociale, sigurisht kryeministrin në emër të Qeverisë dhe ne për hir të së vërtetës ishim. të përforcuar me përfaqësuesin tonë nga Konfederata EvropianeMë tepër…

Në vazhdën e aksioneve humanitare me rastin e muajit të Ramazanit në Gostivar, vërejmë edhe një gjest jo të përditshëm. Prej sot, në dy furra në Gostivar do të ndahet bukë falas për nevojtarët. Iniciativa është e pronarëve të furrës Bakall. Në bisedë me ta, ata lutën të mos kumtohenMë tepër…

shtë nga Gostivari, por për dy muaj është duke qëndruar në Turqi ku edhe po kurohet për tumorin në veshkë. Si rezultat ai tashmë ka hequr njërën veshkë, por meqë tumori ka metastazuar, atij i janë paraqitur komplikime shtesë. Dy herë tashmë është operuar dhe shpenzimet për të dy operacionetMë tepër…