Në plazhe ka më shumë sesa vetëm dielli, rëra dhe deti. Ndoshta të ndërtojmë një kështjellë rëre të ftohtë, ose të gjejmë një gur që duket si n fytyrë – mundësitë janë të pafundme! Dhe në disa raste, as nuk duhet të provoni, vetëm të shijoni diellin dhe të keniMë tepër…

Shumica e profileve të Instagramit janë të mbushura me foto që tregojnë gjëra të bukura, por një belg ka zgjedhur që të tregojë në fakt shtëpitë më të shëmtuara në Belgjikë. “Ugly Belgian Houses” përmban mbi 1400 foto të shtëpive me një pamje që është pak t’i thuash e çuditshme.Më tepër…