Kur është në pyetje shëndeti dhe bukuria e flokëve, ju sjellim lajme të mira. Në fakt, nuk keni pse t’ju ekspozoheni kemikateve të dëmshme për ta nxitur rritjen e serishme të flokëve. hulumtimet e deritanishme kanë vërtetuar se disa bimë kanë ndikim të shkëlqyeshëm në parandalimin humbjes së flokëve. QEPAMë tepër…

E keni parasysh ndjesinë e rehatisë dhe freskisë kur sapo keni dalë nga dushi? Po sikur kjo ndjesi të zgjasë pak më shumë, ndërkohë që ju dukeni edhe më rrëzëllitëse. Po, e kemi fjalët për “wet hair” apo flokët e lagur, që këtë verë po pëlqehen më shumë se kurrë!Më tepër…

Humbja e flokëve mund të jetë gjëja e fundit në mendjen tuaj tani, por një ditë shumë prej nesh do të humbin flokët. Shihni se çfarë mund të bëni për të pasur flokë të shëndetshëm, të trashë dhe me shkëlqim sa më shumë që të jetë e mundur. Shmangni modeletMë tepër…