Një monolit i katërt, i ngjashëm me ata që gjenden në SH.B.A. dhe Rumani, u zbulua të dielën në Isle of Wight. Objekti misterioz prej metali, u pikas nga një vendas në brigjet jugore të Anglisë, raportoi Sky News. “Unë kisha lexuar për të gjitha historitë monolite kohët e fundit, kështu që eMë tepër…

Paraqitja e strukturës misterioze në shtetin ballkanik vjen pothuajse në të njëjtën kohë kur monoliti u largua nga shkretëtira në Utah nga “njerëz të panjohur”, thanë autoritetet e vendit vikendin e kaluar. A post shared by David Surber (@davidsurber_) Shtylla e shndritshme u gjet të enjten e kaluar në kodrënMë tepër…

Agjencia e lajmeve gjermane Reuters ka shpërndarë një video ku dallohet një krijesë e çuditshme në kaskadat e Dettifoss në Islandë. “Unë po shëtisja në vendin tim të origjinës në Islandë”, tregoi autorja e kësaj video, “ndërkohë që vendosëm të ndalonim për të vizituar një nga kaskadat më të mëdhaMë tepër…

Departamenti i Mbrojtjes këtë javë ka bërë publike tre video ku shihen fenomene ajrore të panjohura. Ata e kanë konfirmuar se videot janë plotësisht autentike dhe kanë qëndruar me vite në sirtarët e dosjeve sekrete. Pentagon officially releases these videos of #UFOs or ‘unexplained aerial phenomena’. You can’t make thisMë tepër…

Në natyrë ka fenomene të habitshme dhe shumë të çuditshme, të cilat edhe na bëjnë të mendojnë shumë se si është e mundur të ndodhë një gjë e tillë. Shembull interesant janë edhe gurët e quajtur ‘Trovanti’. Këta gurë mund të duken të thjeshtë, por në fakt ata rriten, marrinMë tepër…