Gjatë ditës së djeshme (5 tetor), për 5 persona janë përgatitë parashtresa adekuate për mosmbajtjen e maskave mbrojtëse të fytyrës, kurse një person 26-vjeçar nga Skudrinjë të Gostivarit nuk kishte respektuar vendimin e Inspektoratit Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor për vetizolim, gjegjësisht gjatë një kontrolli të kryer nga pjestarët e policisë,Më tepër…

Gjatë ditës së djeshme (28-shtator), për 2 persona janë përgatitë parashtresa adekuate për mosmbajtjen e maskave mbrojtëse të fytyrës. …… Dje (28-shtator) rreth orës 16:20, personi L.I. (38) nga Çegrani i Gostivarit në SPB Tetovë ka raportuar se në një restorant në rrugën ,,Zhivko Brajkovski“ në Gostivar rreth orës 09.00Më tepër…

Gjatë ditës së djeshme (23-shtator), për 10 persona (GV) janë përgatitë parashtresa adekuate për mosmbajtjen e maskave mbrojtëse të fytyrës. …… Dje (23-shtator) në orën 14:45 minuta, pjestarët e policisë e SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar e kanë privuar nga liria 40-vjeçarin S.S. nga Gostivari, i cili gjysmëMë tepër…

Gjatë ditës së djeshme (22-shtator), për 10 persona (TE) dhe 10 persona (GV) janë përgatitë parashtresa adekuate për mosmbajtjen e maskave mbrojtëse të fytyrës. …… Mbrëmjen e djeshme (22-shtator) rreth orës 23:50, efektivët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar në Vrapçisht të Gostivarit, e kanë arrestuarMë tepër…

Gjatë ditës së djeshme (21-shtator), për 13 persona janë përgatitë parashtresa adekuate për mosmbajtjen e maskave mbrojttëse të fytyrës. …… Mbrëmë (22-shtator) rreth orës 01:10, në magjistralen Tetovë-Gostivar, pranë stacionit të pagesave në Tetovë, pjestarët e policisë të SPB Tetovë kanë privuar nga liria personin N.R. (52) dhe 28-vjeçaren MI.Më tepër…