Të paktën tre persona kanë humbur jetën dhe dhjetëra tjerë kanë përfunduar në spital, si pasojë e zjarrit të madh që erërat e kanë shtyrë drejt qytetit dhe destinacionit të njohur turistik – Mangvata të Antalisë, në jug të Turqisë, kanë bërë të ditur zyrtarët lokalë. Deri më tani janëMë tepër…

Vazhdon afati i ligjit të vjetër për legalizimin e ndërtesave pa leje edhe për 5 vjet të tjera. Përndryshe, në seancën e djeshme, Kuvendi miratoi ndryshimet ligjore të ligjit të miratuar në vitin 2011, kurse vlefshmëria e tij përfundoi në mars të këtij viti. Sipas shpjegimit të propozuesve, Qeverisë dheMë tepër…

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, ai i Shqipërisë Edi Rama dhe presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, sot në Shkup kanë nënshkruar memorandumet e para në kuadër të iniciativës rajonale “Ballkani i Hapur”, si hapa të parë për impuls të ri dhe konkret për nxitjen e bashkëpunimit rajonal. AtoMë tepër…

Me 57 vota “për” dhe 32 vota “kundër” Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut votoi për ndryshimet në Ligji për shtetësi. Ligji ishte dorëzuar me flamur evropian për t’i ikur bllokadës që krijonte opozita maqedonase. Ligji hy në fuqi që nga publikimi i tij në Gazetën zyrtare. Sipas ndryshimeveMë tepër…