Marrja ditore e vitaminës D dhe suplementeve të vajit të peshkut mund të ndihmojë në mbrojtjen e të moshuarve nga zhvillimi i çrregullimeve autoimune si artriti reumatoid, psoriaza, sëmundjet e tiroides dhe polimialgjia reumatike, një sëmundje inflamatore që shkakton dhimbje muskulore dhe ngurtësi në shpatulla dhe ijët, zbuloi një studimMë tepër…

Studimet e shumta nuk kanë arritur në përfundime të sakta se deri në çfarë mase çajrat mund të shërojnë gripin dhe të ftohtin, megjithatë, studimet e vazhdueshme kanë theksuar se çajrat, për shkak të përbërësve, kanë efekte pozitive për të lehtësuar simptomat e gripit dhe ftohjes. Disa nga më tëMë tepër…

Sipas dy studimeve të botuara të mërkurën, mbrojtja imune nga dy doza të vaksinës Pfizer bie pas dy muajsh, ndërsa mbrojtja kundër simptomave të rënda, shtrimit në spital dhe rreziku i vdekjes mbeten në nivele të njëjta, shkruan CNN Studimet, nga Izraeli dhe nga Katari të botuara në New EnglandMë tepër…

Depresioni është një sëmundje që nuk pyet për moshë. Ata që preken e fshehin. Ndaj është jetësore që të gjithë të jemi në gjendje të dallojmë sinjalet tek personat që mbajmë afër. Ky problem manifestohet me trishtim dhe humbje të shpresës dhe interesit në aktivitetet e përditshme. Depresioni ndikon nëMë tepër…