Astronomët kanë zbuluar valë radio të pazakonta që vijnë nga qendra e Rrugës së Qumështit – por ata nuk e dinë se çfarë i shkakton ato. Grupi i sinjaleve, i quajtur kolektivisht ASKAP J173608.2-321635 sipas koordinatave të tyre, sugjerojnë një grup të ri të objektit yjor, sipas ekspertëve. Ata uMë tepër…

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit (KRRE), miratoi vendimin, me të cilin kryhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 3,41 % në raport me vendimin e datës 4.10.2021. Në periudhën e kaluar shtatëditore të gjitha çmimet referente në bursat botërore,Më tepër…

Ekonomi më të mirë e pa shantazhe, shëndetësi më të mirë dhe asrim të papolitizuar. Këto gjëra para banorëve të fshatit Balindoll i ka premtuar kandidati i Lëvizjes Besa për kryetar komune në Gostivar, Fadil Zendeli. Biznesi, tha ai, do të funksionojë lirshëm e me të në krye të pushtetitMë tepër…

Kandidati për kryetar të komunës së Gostivarit nga koalicioni Aleanca për Shqiptarët – Alternativa Arben Taravari, shprehu optimizëm për rezultatet e zgjedhjeve dhe paralajmëroi fitoren.Ai sot, në kuadër të aktiviteteve parazgjedhore,u takua me qytetarë nga disa lagje për të prezantuar programin për 4 vitet e ardhshme duke bashkëbiseduar dhe dukeMë tepër…