Gabimet që bëni kur mbushni telefonin

Është e vështirë të kalojmë një ditë pa përdorur telefonin. Tani është bërë pjesë e jetës…

Aplikacionet transmetuese që duhet t’i ketë secili smart TV

Përpara se të blini një televizor smart, me qasje në internet, sigurohuni të konsultoni edhe aplikacione…

“Whatsapp” vjen me një risi në 2019 dhe përdoruesit e urrejnë që tani

Pas atij ndryshimi të papëlqyer që Instagrami bëri para pak ditësh dhe që u tërhoq menjëherë…

Sa kohë kalojmë me telefonat tanë, përgjigjja është tronditëse

Google thotë se rreth 70% e përdoruesve të Android që u pyeten për këtë temë, duan…

Lajm i rëndësishëm për përdoruesit e iPhone, ja çka do t’iu ndodh kur të përditësoni telefonin

Kujdes kur përditësoni versionin në iPhone, pasi kjo mund t’iu ndërpresë shërbimet e internetit. Përditësimi i…

Share