Category: VENDI

Kaloi një javë e fushatës zgjedhore në RMV, partitë premtojnë reforma dhe prosperitet

Intensifikohet fushata për zgjedhjet parlamentare më 15 korrik. Bartësit e listave të kandidatëve edhe sot do ta vazhdojnë prezantimin e tubimeve dhe takimeve me qytetarët, në rrjetet sociale dhe në […]

Share

Shtetasit e Maqedonisë pa test dhe karantinë mund të udhëtojnë vetëm në Shqipëri, Kosovë dhe Serbi

Shtetasit e Maqedonisë së Veriut momentalisht pa test PSR për coronavirus dhe karantinë nga vendet fqinje mund të udhëtojnë vetëm në Shqipëri, Kosovë dhe Serbi. Shqipëria me vendim nga Qeveria […]

Share

Dy stacione të trajtimit të ujit të pijshëm ndërtohen në komunën e Vrapçishtit përmes projektit MSIP!

Dy stacione për trajtimin e ujit të pijshëm janë duke u ndërtuar në vendbanimet e Negotinës dhe Dobri Dollit në komunën e Vrapçishtit, në afërsi të qytetit të Gostivarit, përmes […]

Share

Komuna e Gostivarit:Për tarracat verore në Gostivar, hotelierët do të paguajnë gjysmën e çmimit të deritashëm

Në kuadër të masave për menaxhim me krizën e krijuar nga pandemia me Covid-19, kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari, ka marrë vendim për lehtësime në pagesën e taksave […]

Share
Share
%d bloggers like this: