Category: SHËNDETI

Mjaft u dhatë pije të gazuara fëmijëve, nuk e keni idenë se çëfarë dëme po u shkaktoni

Të tejmbushura me sheqer dhe substanca kimike me zero vlera ushqyese, pijet e gazuara janë një ndër ushqimet që duhet të hiqni dorë me patjetër, sidomos fëmijët. Gjenden pothuajse në […]

Share
Share
%d bloggers like this: