Gostivar:29 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 2 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:Policia me aktivitet për rend dhe siguri më të madhe me parkimin në qytet

Departamenti për punë të brendshme Gostivar, ditëve të fundit ka intensifikuar ndjeshëm aktivitetet për rend dhe…

Gostivar:Kronika e zezë

Dje (2-shkurt) rreth orës 11:20 në rrugën ,,Vëllezërit Gjinovski“ në Gostivar, pjestarët e policisë të SPB…

Gostivar:40 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe asnjë vendim i ri për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

SPB-Gostivar:Aksion kontrolli për sjelljen e këmbësorëve në trafik

Në rajonin e Sektorit për Punë të Brendshme, sot (2 shkurt) prej ora 08.00 deri në…

Gostivar:34 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 15 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:Kronika e zezë

Dje (31-janar) në ora 15:40, personi S.M. (43) nga Zdunja e Gostivarit në SPB Tetovë ka…

Gostivar:15 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 16 vendime për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:Kronika e zezë

Mbrëmë (28 janar) rreth orës 20:00, në rrugën e ,,Balindollit” në Gostivar, efektivët e policisë të…

Gostivar:23 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 23 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Share