Nëna me katër fëmijë të mitur rrezikon të mbetet në rrugë

Po presin trokitjen e derës, e nuk e dinë se çfarë do të ndodh me fatin…

MPB:Aktivitetet e SPB-Tetovë në lidhje me personat për qëndrim pune të padeklaruar

Sektori për Punë të Brendshme Tetovë vitin e kaluar (2020) ka vazhduar me aktivitete të rregullta…

Gostivar:Privohet nga liria një 20 vjeçar për sulm fizik

Mbrëmë (12-janar) rreth orës 22:45, në rrugën ,,Leningradska,, në Gostivar, pjestarët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti…

Gostivar:54 dënime për mosmbajtjen e maskës dhe 3 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Gostivar:Në fund të janarit lëshohet në përdorim spitali modular

Përderisa jemi në pritje të vaksinës anti kovid, autoritetet shëndetësore të Gostivarit druajnë që mosë vijë…

Digjitalizimi në ujësjellësin e Gostivarit fillon së shpejti

Ndërmarrja publike “Komunalec” nga ky vit do të fillojë me digjitalizimin e ujësjellësit të Gostivarit. Sistemi…

Gostivar:25 dënime për mosmbajtje të maskës dhe 39 vendime të reja për izolim

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në Gostivar,…

Reshjet e shiut turbullojnë ujin, deri nesër të mos përdoret për pije

Për shkak të reshjeve të mëdha të shiut, të cilat këtyre ditëve e kanë përfshirë rajonin…

NJOFTIM: Uji nga rrjeti i ujësjellësit të Gostivarit është i ndotur – të mos përdoret për pije

Për shkak të reshjeve intensive gjatë këtyre ditëve, ka ardhur deri në turbullimin e ujit në…

Gostivar:Kronika e zezë

Dje (10 janar) në ora 17.00, në Lagjen Cigllana në Gostivar, pjestarët e policisë të SPB…

Share